Er du vores nye dansk- og musiklærer

Vi søger en engageret ildsjæl og lærer, som vil være med til at udvikle og sætte aftryk på Broby Friskole, med bl.a. fagene dansk og musik i indskoling/mellemtrin.

Er du en dygtig og kreativ lærer, som nyder samspillet med børn, kan se det fantastiske i elevers forskelligheder og ser relationsarbejdet som en naturlig del af lærergerningen. Så tilbyder vi her en spændende jobmulighed.

På Broby Friskole lægger vi vægt på elevernes dannelse og personlige udvikling, som foregår I trygge og nære rammer. På vores skole er der et læringsrigt miljø, hvor det forpligtende fællesskab er en selvfølge, og som hviler på de Grundtvig/Koldske skoleværdier.

Du skal kunne praktisere klasseledelse, være robust og have faglige ambitioner, samt have lyst og eller erfaring med at arbejde med relationspædagogik.

Du skal være indstillet på et tæt fællesskab med elever, forældre og kolleger.

Udover de ovennævnte fag, hører vi naturligvis gerne, hvad du ellers kan tilbyde.

Broby Friskole er en del af en kombineret skole med tilhørende efterskole fordelt på 150 elever i efterskolen og 190 børn i friskolen, med børn fra 0.klasse til 9.klasse og en fuld integreret SFO med ca. 60 børn.

Da vi er en kombineret skole, med en tilknyttet efterskole, får du gode faciliteter og mange gode kollegaer på en skole med over 50 ansatte.

Du får en værdibaseret arbejdsplads med plads til gode initiativer

Du får 190 positive og livsbekræftende børn i din hverdag

Et fagligt og pædagogisk miljø med stor mulighed for sparring og udvikling

Stilling ønskes besat pr. 1. januar eller før hvis muligt.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Friskoleleder Mette Marstrand 26 27 18 58 Stillingen er en fuldtidsstilling og løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og CV skal være os i hænde senest fredag den 19.november og bedes sendt til job@brobyfriskole.dk i ét samlet pdf-dokument. Samtaler forventes afholdt i uge 47.