1 lærer søges til et barselsvikariat på Broby Friskole

Broby Friskole er en del af en kombineret skole med tilhørende efterskole fordelt med 150 elever i efterskolen og 200 glade og velfungerende børn i friskolen. Vi har en fuld integreret SFO med ca. 80 børn og tilbyder børnehaveklasse til 10.klasse.

Vi ligger ca. 20 km fra Odense og Fåborg og tilhører Fåborg/Midtfyn Kommune.

Broby Friskole er en grundtvig/koldsk friskole og har det sidste år arbejdet med nye visioner og en pædagogisk strategi for fremtiden. Du vil derfor møde en udviklingsorienteret skole, som arbejder efter at skabe den bedst mulige skole for vores børn og unge. Kulturen på Broby Friskole er uhøjtidelig, tillidsfuld og med fokus på fællesskabet. Vores medarbejdere er engagerede og ambitiøse og vi har det seneste år uddannet alle medarbejdere i ICDP.

Vi har nedenstående ønsker til vores kommende kollega:
Vi ønsker en lærer, der kan undervise i følgende fag på 3.-7.klassetrin:

• Matematik
  • Idræt
  • Engelsk
  • Kristendom
  • Natur og teknik

Derudover har vi følgende ønsker:

• Du skal kunne praktisere klasseledelse, være robust og have faglige ambitioner samt have lyst og eller erfaring med at arbejde med relationspædagogik
  • Du skal være indstillet på et tæt fællesskab med elever, forældre og kolleger

• Da vi er en kombineret skole med en tilknyttet efterskole får du gode faciliteter og mange gode kollegaer på en skole med over 50 ansatte.
  • Du får en værdibaseret arbejdsplads med plads til gode initiativer
  • Du får 200 positive, livlige og livsbekræftende børn i din hverdag
  • Et fagligt og pædagogisk miljø med stor mulighed for sparring og udvikling

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Forstander Ulrik Lind 27 45 57 77 eller afdelingsleder Peter Møller Nielsen 40 51 20 63

Stilling ønskes besat fra 21/10 til 1/7 - 2020 og har en beskæftigelsesgrad på 85 procent. Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og CV skal være os i hænde senest mandag den 13. September 2019 og bedes sendt til job@brobyfriskole.dk i ét samlet pdf-dokument mrk: “Friskolelærer”

Indskolingen

Indskolingen på Broby Friskole